Маша Єфросиніна прокоментувала стосунки з рідною сестрою, яка проживає в рф

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Чому довго не переходила на українську мову, та чи спілкується з рідною сестрою Маша Єфросініна
inst: mashaefrosinina

Чому довго не переходила на українську мову, та чи спілкується з рідною сестрою Маша Єфросініна - про це розповіли у випуску «ЖВЛ представляє».

Поділитися:

Маша Єфросиніна в одному з інтервʼю прокоментувала свої  стосунки з сестрою Лізою Ющенко, яка живе в росії. Там вона заміжня за бізнесменом Сергієм, з яким має сина:

«У нас немає зараз спілкування як в сестер взагалі. Мені дуже боляче, тому що зараз мої емоції і мої почуття перестають бути моїми, а стануть предметом обговорення людей. В мене лише є одна відповідь на це, що я ніяк не можу нести відповідальність за дії людей, рідні вони мені чи ні».

Ведуча пояснила свою думку і на рахунок мовного скандалу, що виник через те, шо вона тривалий час вела свої соцмережі та ютуб канал російською:

«Ви думаєте я перейшла через хейт? Насправді, там була історія, що це були перші випуски, які ми робили на початку повномасштабного вторгнення. Ми з Олею і виглядаємо там як дві біженки - розгублені, з депресією, які вирішили, що вони хочуть звернутися до своїх глядачів. Якщо передивитися уважно цей епізод, ми просто просили глядача дати нам час».

Та колега Маші Олександр Педан вважає, що саме хейт змусив Машу перейти на українську. Про це він розповів ексклюзивно для «ЖВЛ представляє»:

«Інколи треба копнути, може когось мокнути, але, якщо людина готова до змін  і прогресує, то це супер. Подолали минуле і йдем вперед».

Саме Олександр влітку 2022 року зробив публічне зауваження до Єфросиніної:

«Про колег або добре або нічого, але я не до кінця вірю в цю тезу. Тому що англійську ви вивчити можете, а українську ні? Тут у мене щось не збігається. Цей перехід, трансформація України в Україну - вона важка, так не буває, шо легко».

Педан зізнається, що після тих висловлювань до ведучого подзвонила Оля Полякова і засудила, за те що Олександр публічно гнобить Машу Єфросиніну. Та ведучий каже, що не повірить в те, що українську мову нереально вивчити і дійсно так сталося. А на тему скандалу ведучі більше не говорять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі